T 06 50233499 • E elna@jij-massage.nl

Loop jij jezelf nog te vaak voorbij?
Gun jezelf dan een behandeling massagetherapie.
Kom uit je hoofd, in je gevoel!
Boek je eerste sessie.

Ja dat wil ik!

Jij-massage ELna

Your body is the greatest instrument you will ever own... 

Ik ben Elna! Ik geloof dat jouw lichaam je kostbaarste bezit is. Alles wat je tot nu toe in je leven hebt meegemaakt is als het ware opgeslagen in je lichaam. Emoties, blijdschap, stress, spanning, etc. Ik ben een spontane, nuchtere, enthousiaste vrouw met een passie voor masseren. Ik word er blij van om jou echt terug te begeleiden naar jouw gevoel, tijdens de massages. Om te onderzoeken wat er in beweging mag komen. Ik begeleid je graag om verschillende laagjes af te pellen om dichter bij je gevoel te komen.

Nieuwsgierig en wil je het zelf ervaren? Boek dan een intake inclusief eerste behandeling.

Behandeling nu boeken!Massagetherapie is:


Jij-massage ELna

Samen aan de slag

Massagetherapie kan een ingang zijn naar het bewust voelen van die ‘pijntjes’ waardoor de spanning uiteindelijk minder wordt. Daar ondersteun ik je graag bij. Daarnaast bevordert de doorbloeding van spieren, weefsels en organen waardoor de afvoer van afvalstoffen beter stroomt. Het heeft invloed op de energie- en lymfestroom in je lichaam. Het verbetert je stofwisseling, je bloedsomloop en je immuunsysteem.

Maar therapeutische massages zijn niet zomaar massages… Mijn massages gaan net een laagje dieper! Ik geloof namelijk dat alles met elkaar verbonden is. Heb je fysieke klachten? Wat gebeurt er dan op dit moment in je leven, wat zich opslaat in je lichaam?

Tijdens de behandeling gaan we samen onderzoeken wat jou op dit moment in de weg zit, waardoor jij je beter in je lijf gaat voelen.

Het gevolg: meer voelen, meer rust en hardnekkige patronen doorbreken, waardoor je echt voor jezelf gaat kiezen.

Ja dat wil ik!Dit is wat massagetherapie jou brengt:Hoe werkt een behandeling?

De eerste massage duurt wat langer dan normaal omdat het voor mij belangrijk is om inzicht te hebben in je medische en sociale achtergrond, je klacht en hoe het nu met je gaat op dit moment. Aan de hand van wat er besproken is, stemmen we samen een passende massagevorm af. Na de massage hebben we een afsluitend gesprek. De eerste sessie duurt 90 minuten en kost €80 euro.

Eventuele vervolgsessies duren een uur en een kwartier en kosten €70 euro. We zoomen dan in op wat er bij jou op dat moment speelt. Vanuit daar kijken we wat je nodig hebt tijdens de massage. Ik werk heel intuïtief en vanuit mijn gevoel. Ik pas verschillende soorten massagetechnieken toe en zet in wat op dat moment past bij wat je nodig hebt.

De meeste cliënten die bij mij komen, komen ongeveer één keer per maand voor een therapeutische massagebehandeling. Zo blijven ze aan zichzelf werken. Dit is uiteraard per persoon verschillend. Je kunt natuurlijk zelf bepalen of dit voor jou ook waardevol is en zelf bepalen wanneer je een afspraak maakt.

Behandelingen kunnen vergoed worden door de zorgverzekering, indien je aanvullend verzekerd bent. Ik raad je aan om van te voren goed te checken of massagetherapie bij jouw zorgverzekering ook vergoed wordt.

Investering in jezelf


Eerste Massagetherapie behandeling - €80,-

Uit je hoofd, in je lijf
Eerste behandeling + intake in mijn praktijk in Vorstenbosch


Ja dat wil ik!